Referenties

Om een goed beeld te geven van hoe Schotman Bouw werkt, hebben we onze klanten gevraagd om hun ervaring te delen.
Een aantal van deze referenties vind je hieronder.

Betrouwbaar

Bart Schotman heeft naar mijn volle tevredenheid meerdere bouwklussen bij mij thuis uitgevoerd. Bart is een betrouwbare vakman die goed meedenkt, afstemt en zorgt dat het werk volgens afspraak kwalitatief goed wordt uitgevoerd.

Een echte vakman

Schotman Bouw heeft bij ons de boven verdieping verbouwd. Het eindresultaat was helemaal naar wens. Bart is een echte vakman die erg goed mee denkt. Alles wordt in goed overleg uitgevoerd. We hebben het werk in uren laten uitvoeren en de kosten vielen ons mee. Mochten we nog een keer een timmerman nodig hebben dan zal dat waarschijnlijk weer Schotman Bouw zijn!

Een aanrader!

Vanaf de eerste schetsen op papier was Bart actief betrokken bij onze verbouwing.
Hij dacht mee en gaf goed advies. De uitvoering van het project is goed verlopen. Er werd goed en secuur gewerkt, regelmatig overlegd en het resultaat is helemaal naar wens geworden.
Bart werkt samen met een team vakmensen; stukadoor, tegelzetter, en kitter hebben allemaal fantastisch werk afgeleverd.
Een verbouwing laten uitvoeren door Schotman bouw is zeker een aanrader!

Prachtige dakkapel

Voor onze vrijstaande woning heeft Schotman Bouw een dakkapel gemaakt. We hebben niet gekozen op basis van prijs, maar op basis van gevoel. Werken met Schotman Bouw is heel plezierig. Eerlijk, harde werkers en een schitterend eindresultaat. Oordeel zelf!

Bekijk hier alle foto’s van dit project.